040-2216666 040-2216666 info@kronen-vink-dental.nl
Specialist in tandheelkunde 123 patiënten geven ons een 9.2
Kliniekenpaginas-template
Kliniekenpaginas-template
 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • U kunt bij ons terecht
  zonder doorverwijzing

All on four of all on six voor een prachtige lach

Het ontbreken van meerdere tanden of kiezen in uw gebit kan uw zelfvertrouwen schaden. U wilt immers weer een prachtige glimlach, zoals u die voorheen wellicht had! In zo’n geval kan een all on four of all on six behandeling de oplossing voor u vormen. Deze methodiek wordt ook vaak gebruikt bij cliënten die meerdere tanden en/of kiezen moeten laten trekken, of bij cliënten die niet tevreden zijn over hun huidige (kunst)gebit.

Bij deze behandelingen maken we gebruik van respectievelijk vier en zes implantaten per kaak, waarop het bovenwerk vervolgens vastgeschroefd wordt. Onder het bovenwerk verstaan we de prothese of uw nieuwe tanden en/of kiezen.

 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • Géén wachtlijst
Het ontbreken van meerdere tanden of kiezen in uw gebit kan uw zelfvertrouwen schaden. U wilt immers weer een prachtige glimlach, zoals u die voorheen wellicht had! In zo’n geval kan een all on four of all on six behandeling de oplossing voor u vormen. Deze methodiek wordt ook vaak gebruikt bij cliënten die meerdere tanden en/of kiezen moeten laten trekken, of bij cliënten die niet tevreden zijn over hun huidige kunstgebit.

Bij deze behandelingen maken we gebruik van respectievelijk vier en zes implantaten per kaak, waarop het bovenwerk vervolgens vastgeschroefd kan worden. Onder het bovenwerk verstaan we uw nieuwe tanden en/of kiezen.

Hierdoor komt uw gebitsprothese zeer stevig in uw mond te zitten, waarbij uw prothese nauwelijks van uw echte tanden en kiezen te onderscheiden is. Het verschil tussen beide behandelingen zit in het aantal implantaten wat gebruikt wordt.

Houd er rekening mee dat een prothese op basis van de all on four en all on six methodiek geen kunst- of klikgebit is. Het gaat hierbij om een vaste constructie die op meerdere implantaten wordt bevestigd. Met deze oplossing kunt u vol zelfvertrouwen de toekomst in, want een all on four en all on six behandeling is specifiek gericht op de langere termijn.

Hierdoor komt uw gebitsprothese zeer stevig in uw mond te zitten, waarbij uw prothese nauwelijks van uw echte tanden en kiezen te onderscheiden is. Het verschil tussen beide behandelingen zit in het aantal implantaten wat gebruikt wordt.

Houd er rekening mee dat een prothese op basis van de all on 4 en all on 6 methodiek geen kunst- of klikgebit is. Het gaat hierbij om een vaste constructie die op meerdere implantaten wordt bevestigd. Met deze oplossing kunt u vol zelfvertrouwen de toekomst in, want een all on four en all on six behandeling is specifiek gericht op de langere termijn.

Belangrijkste voordelen van all on four en all on six

Door voor een all on four of all on six behandeling te kiezen profiteert u van verschillende voordelen. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

 • Door een all on four of all on six gebitsprothese te gebruiken, is een gehemelteplaat overbodig;
 • Het gebruik van implantaten zit de prothese zeer vast en beweegt niet tijdens het eten;
 • De protheses die bij de all on four en all on six behandelingen benaderen het gevoel van uw eigen tanden en kiezen zeer goed;
 • Bij het gebruik van deze behandelingen blijft uw kaakbot intact, waardoor de implantaten erg stevig vast komen te zitten;
 • Met een all on 4 of all on 6 prothese kiest voor een oplossing voor de langere termijn!


Situaties om voor all on four of all on six te kiezen

De ‘all on four’ of ‘all on six’-methodiek kan in verschillende situaties de ideale oplossing voor het herstel van uw gebit vormen. De meest voor de hand liggende situatie waarbij all on four of all on six gebruikt wordt, is een situatie waarbij u een of meerdere tanden en/of kiezen mist. Ook wanneer bepaalde tanden of kiezen niet meer te redden zijn, kan deze methodiek aan te raden zijn. Zo kunt u de esthetiek en functionaliteit van uw gebit laten herstellen! Mocht u momenteel al een kunstgebit hebben, dan kan het eveneens prettig zijn om over te stappen op een all on four prothese.

Doordat de prothese op implantaten bevestigd wordt, is de kans dat de prothese binnen uw mond zal bewegen minimaal. De implantaten houden de prothese namelijk zeer stevig op zijn plek. Hierdoor valt een prothese nauwelijks te onderscheiden van uw echte tanden en kiezen.

De behandeling bij de all on four of all on six techniek

Voordat we aan een all on four of all on six behandeling bij cliënten beginnen, nodigen we u uit voor een intakegesprek. Hierbij controleren we de staat van uw gebit om er zeker van te zijn dat de implantaten goed zullen hechten. Ook bieden we u de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen vooraf door te geven. Denk aan de vorm van uw prothese, de kleur van de gebitsprothese, enzovoorts. Zo is het eindresultaat optimaal!

Na het intakegesprek maken we met de modernste computertechnieken digitale scans van uw gebit. Op basis van deze digitale scans bepaalt onze implantoloog waar de verschillende implantaten geplaatst kunnen worden. Ook na het plaatsen van de implantaten worden digitale scans gebruikt om te controleren of de implantaten op de juiste plek en in de juiste stand staan. Het herstel van uw kaken zal gemiddeld genomen zes tot twaalf weken duren. In deze periode plaatsen wij tijdelijke protheses op de implantaten, in de vorm van bruggen. Wanneer uw kaken volledig hersteld zijn kunnen we de definitieve gebitsprotheses voor u plaatsen.

Wij vinden het erg belangrijk dat u vooraf precies weet wat u te wachten staat. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan tijdens de behandeling. Het laten plaatsen van de implantaten voor de all on four en all on six techniek is immers al spannend genoeg voor veel cliënten! Tijdens het gehele behandeltraject wordt u door dezelfde implantoloog, tandarts en tandtechnieker geholpen. Zo weet u op wie u kunt rekenen. Daarbij kennen deze specialisten uw verhaal na het intakegesprek aan het begin van het behandeltraject. Zij kunnen hier tijdens de behandeling rekening mee houden.

all on four of all on six

Voluit lachen met de all on four methode

All on four of all on six

All on 4 geeft u een mooie lach

All on four of all on six

All on six geeft u zelfvertrouwen

Wat kost een all on four of all on six behandeling?

De staat van uw huidige gebit bepaalt hoe hoog de kosten voor een all on four of all on six behandeling voor u zullen zijn. Tijdens het intakegesprek wat u met een van onze tandspecialisten heeft stellen we een persoonlijke offerte voor u op.

Met een all on four of all on six gebitsprothese kunt u vol zelfvertrouwen de toekomst in! Wij helpen u graag bij het herstel van uw gebit. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een intakegesprek te plannen en de mogelijkheden door te spreken.

Beste kwaliteit

Scherpe prijs

30 jaar ervaring

Beste kwaliteit Scherpe prijs 30 jaar ervaring