040-2216666 040-2216666 info@kronen-vink-dental.nl
Specialist in tandheelkunde 122 patiënten geven ons een 9.2
Kliniekenpaginas-template
Kliniekenpaginas-template
 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • Géén wachtlijst

All on four voor een stralende glimlach

Wie droomt niet van een fraai gebit met mooie witgekleurde- en rechte tanden? Helaas blijkt dit niet voor iedereen vanzelfsprekend te zijn. Cliënten kunnen te maken hebben met scheefstaande tanden, tanden met een ernstige gele aanslag, of ontbrekende tanden en kiezen. In dit geval kan het gebruik van een all on four gebitsprothese een goede oplossing voor u zijn! Datzelfde geldt voor mensen met een slecht onderhouden gebit wat niet meer te redden is.

Een gebitsprothese komt in verschillende vormen voor, waarbij een kunstgebit de meest bekende gebitsprothese is. Met de ‘all on 4′ techniek is het mogelijk om uw stralende glimlach terug te krijgen, zonder de nadelen van een kunstgebit. Bij all on four wordt de prothese met implantaten vastgezet. All om four benadert het gevoel van de eigen tanden. Mensen zullen het verschil niet zien.

 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • Géén wachtlijst
Wie droomt niet van een fraai gebit met mooie witgekleurde- en rechte tanden? Helaas blijkt dit niet voor iedereen vanzelfsprekend te zijn. Cliënten kunnen te maken hebben met scheefstaande tanden, tanden met een ernstige gele aanslag, of ontbrekende tanden en kiezen. In dit geval kan het gebruik van een all on four gebitsprothese de oplossing voor u zijn! Datzelfde geldt voor mensen met een slecht onderhouden gebit.

Een gebitsprothese komt in verschillende vormen voor, waarbij een kunstgebit de meest bekende gebitsprothese is. Met de all on 4 techniek is het mogelijk om u uw stralende glimlach terug te geven, zonder dat u verplicht wordt om een kunstgebit te nemen.

In het geval van de all on four methodiek maken we gebruik van een vaste brug (of prothese), die op vier implantaten geplaatst wordt. Deze implantaten zitten in uw onder- en/of bovenkaak, afhankelijk van uw situatie. Vervolgens kan het bovenwerk, de tanden en kiezen, op de implantaten worden bevestigd. Hier heeft u jaren plezier van!

Naast de mogelijkheid om een all on 4 techniek te gebruiken, kunt u ook voor de all on six methodiek kiezen. Hierbij wordt het bovenwerk op zes in plaats van vier implantaten bevestigd. Het is van de staat van uw gebit afhankelijk, welke methodiek het meest geschikt voor u is.

In het geval van de all on four methodiek maken we gebruik van een vaste brug (of prothese), die op vier implantaten geplaatst wordt. Deze implantaten zitten in uw onder- en/of bovenkaak, afhankelijk van uw situatie. Vervolgens kan het bovenwerk, de tanden en kiezen, op de implantaten worden bevestigd. Hier heeft u jaren plezier van!

Naast de mogelijkheid om een all on 4 techniek te gebruiken, kunt u ook voor de all on six methodiek kiezen. Hierbij wordt het bovenwerk op zes in plaats van vier implantaten bevestigd. Het is van de staat van uw gebit afhankelijk, welke methodiek het meest geschikt voor u is.

Voordelen van de all on four methodiek

Ten opzichte van een volledig kunst- of klikgebit zitten er veel voordelen aan het gebruik van de all on four techniek. De belangrijkste voordelen zijn onder meer:

 • Het gebruik van een gehemelteplaat wordt overbodig, terwijl u deze bij een kunstgebit vaak wel nodig heeft
 • Doordat het bovenwerk op implantaten wordt bevestigd zal de prothese veel minder snel los komen te zitten tijdens het eten;
 • Met de “all on four”-methodiek lijkt het alsof u uw echte tanden en kiezen terug heeft;
 • Het kaakbot blijft intact in het geval van de “all on four”-methodiek, waardoor er voldoende houvast aan de prothese geboden wordt;
 • Met een “all on four”-prothese kiest voor een oplossing voor de langere termijn!

Tarieven voor all on 4

Bij Vink Dental is alles mogelijk, en dat tegen een zeer scherp tarief. U weet vooraf precies wat u kwijt bent voor uw all on four prothese.

Bekijk alle tarieven


Wanneer is all on four een goede oplossing?

De “all on four”-methodiek kan in verschillende situaties de ideale oplossing voor het herstel van uw gebit zijn. De meest voor de hand liggende situatie waarbij de all on four techniek gebruikt wordt, is een situatie waarbij u een of meerdere tanden en/of kiezen mist. Ook wanneer bepaalde tanden of kiezen door bijvoorbeeld tandbederf niet meer te redden zijn kan all on four een goede optie zijn. Zo kunt u de esthetiek én de volledige functionaliteit van uw gebit herstellen! Ook als u op dit moment al een kunstgebit heeft kan de overstap op all on four een mogelijkheid zijn.

Doordat de prothese op implantaten bevestigd wordt, is de kans dat de prothese binnen uw mond zal bewegen minimaal. De implantaten houden de prothese namelijk zeer stevig op zijn plek. Hierdoor valt een prothese nauwelijks te onderscheiden van uw echte tanden en kiezen.

all on four

Voluit lachen met de all on four methode

All on 4

All on 4 geeft u een mooie lach

All on four

All on four geeft u zelfvertrouwen

Is “all on four” een slimme keuze voor mij?

Om samen met u te bekijken of all on four een goede opties is voor u nodigen we u graag van harte uit voor een vrijblijvend consult. Tijdens het consult kunnen onze tandtechniekers u meer vertellen over de mogelijkheden van deze methodiek. Ook kunnen we direct voor u kijken of het gebruik van deze techniek in uw geval geschikt is.

Grote kans van slagen bij behandelingen

Een groot voordeel van het gebruik van de all on four methodiek om het gebit te herstellen is de hoge slagingskans van deze techniek. Uit de resultaten van enkele duizenden cliënten wereldwijd blijkt dat de behandeling met deze methodiek in 97,8% van de gevallen succesvol verloopt. Veel andere esthetische tandheelkundige behandelingen hebben een aanzienlijk lager slagingspercentage.

In het uitzonderlijke geval dat een implantaat niet direct goed geplaatst wordt of niet wordt opgenomen door uw kaakbot, kan deze heel eenvoudig verwijderd en opnieuw geplaatst worden. Vanzelfsprekend zal het nieuwe implantaat in dit geval kosteloos voor u worden geplaatst door onze tandtechniekers. Gelukkig is de kans minimaal dat een dergelijke situatie zich voordoet.

Hoe werkt een all on 4 behandeling?

Voordat we de implantaten voor de gebitsprothese kunnen plaatsen, maken we een aantal digitale scans van uw gebit. Hierbij gebruiken we de meest geavanceerde computertechnieken om een optimaal eindresultaat te kunnen waarborgen. Daarbij draagt het bij aan de precisie voor het plaatsen van de implantaten waarmee beschadigingen aan uw mondweefsel wordt voorkomen. De digitale scans helpen onze implantoloog bij het bepalen van de meest geschikte plaats voor de implantaten.

Nadat wij de ideale plek voor de implantaten bepaald hebben krijgt u de mogelijkheid om uw persoonlijke voorkeuren kenbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan de kleurtint van uw nieuwe tanden, de vorm van tanden en kiezen, enzovoorts. Zo sluit uw gebitsprothese naadloos aan bij uw wensen.

Het afronden van de planningsfase vormt het begin van de behandelingsfase. Hierbij zullen eerst de resterende tanden en kiezen getrokken moeten worden, die nog op de plek staan waar uw prothese straks komt. Vervolgens kunnen de implantaten geplaatst worden, waarop de prothese in de laatste fase van de behandeling bevestigd wordt. Tussen het plaatsen van de implantaten en het bevestigen van de prothese zal er een tijdelijke brug op de implantaten worden geplaatst. Zo voorkomen we dat u op esthetiek en functie in moet leveren en ondervindt u hier geen hinder van.

Kosten voor de all on 4 techniek

De huidige staat van uw gebit bepaalt hoe hoog de kosten voor het toepassen van de all on four techniek in uw gebit zullen zijn. Ook uw persoonlijke voorkeuren spelen hier een rol bij. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de behandeling van uw gebit? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, op basis waarvan wij een passende offerte voor u op kunnen stellen.

Beste kwaliteit

Scherpe prijs

30 jaar ervaring

Beste kwaliteit Scherpe prijs 30 jaar ervaring