040-2216666 040-2216666 info@kronen-vink-dental.nl
Specialist in tandheelkunde 122 patiënten geven ons een 9.2
Kliniekenpaginas-template
Kliniekenpaginas-template
 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • Géén wachtlijst

All on six voor een mooi en sterk gebit

Wanneer u meerdere tanden of kiezen in uw gebit mist, kan het gebruik van een gebitsprothese een goede oplossing zijn. Met een gebitsprothese kunt u uw stralende glimlach en kauwvermogen herstellen! Een gebit met ontbrekende tanden of kiezen zal uw zelfvertrouwen schaden, waardoor het gebruik van een gebitsprothese een verademing kan zijn. De all on six methodiek is een van de technieken die onze tandtechniekers kunnen gebruiken om uw gebit te herstellen. Met deze methodiek geven we u een prachtig, functioneel en esthetisch gezond gebit!

Een van de voordelen van de all on six methodiek is het feit dat u nauwelijks merkt dat u een prothese draagt. All on six benadert het gevoel van de eigen tanden en kiezen.

 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • Géén wachtlijst
Wanneer u meerdere tanden of kiezen in uw gebit mist, kan het gebruik van een gebitsprothese raadzaam zijn. Met een gebitsprothese kunt u uw stralende glimlach en kauwvermogen herstellen! Een gebit met ontbrekende tanden of kiezen zal uw zelfvertrouwen schaden, waardoor het gebruik van een gebitsprothese erg fijn kan zijn. De all on six methodiek is een van de technieken die onze tandtechniekers kunnen gebruiken, om een gebitsprothese te plaatsen. Met deze methodiek geven we u een prachtig, functioneel en esthetisch gezond gebit!

Een van de voordelen van de all on 6 methodiek is het feit dat u nauwelijks merkt dat u een prothese draagt.

Daarbij kan de kleur van uw prothese zo worden aangepast, dat deze naadloos aansluit bij de kleur van andere tanden en kiezen. Bij de all on six techniek worden zes implantaten in uw onder- en/of bovenkaak geplaatst, waarop een prothese kan worden bevestigd. Door gebruik te maken van implantaten weet u zeker dat het bovenwerk, uw nieuwe tanden en kiezen, muurvast komt te zitten en niet zal bewegen.

Naast de all on six methodiek bieden we u ook een all on four methodiek. Het verschil tussen beide technieken zit logischerwijs in het aantal implantaten wat gebruikt wordt. Het is van de staat van uw gebit afhankelijk welke methodiek het meest geschikt voor u is.

Daarbij kan de kleur van uw prothese zo worden aangepast, dat deze naadloos aansluit bij de oorspronkelijke kleur van uw tanden en kiezen. Bij de all on six techniek worden zes implantaten in uw onder- en/of bovenkaak geplaatst, waarop een prothese wordt bevestigd. Door gebruik te maken van implantaten weet u zeker dat het bovenwerk, uw nieuwe tanden en kiezen, muurvast komt te zitten en niet zal bewegen.

Naast de all on six methodiek bieden we u ook een all on four methodiek. Het verschil tussen beide technieken zit logischerwijs in het aantal implantaten wat gebruikt wordt. Het is van de staat van uw gebit afhankelijk welke methodiek het meest geschikt voor u is.

Voordelen van de all on six techniek

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van de all on six techniek, in vergelijking met een volledig kunst- of klikgebit. De belangrijkste voordelen zijn onder meer:

 • Het gebruik van een gehemelteplaat wordt overbodig, terwijl deze bij een kunstgebit wel gebruikt wordt;
 • De prothese zal niet los komen te zitten tijdens het eten doordat het bovenwerk op implantaten bevestigd wordt;
 • Met de all on six methodiek lijkt het alsof u uw echte tanden en kiezen terug heeft;
 • Het kaakbot zal in het geval van de all on six methodiek niet slinken, waardoor er voldoende houvast aan de prothese geboden wordt;
 • Met een all on six prothese kiest u voor een oplossing voor de langere termijn!


Hoe verloopt de all on six behandeling?

Een behandelingstraject begint met een uitgebreide intake met een van onze tandtechniekers. Tijdens het intakegesprek leggen we de mogelijkheden aan u voor en luisteren we naar uw specifieke wensen. Welke kleur tanden wenst u bijvoorbeeld? Wat moet de vorm van uw tandprotheses zijn? Enzovoorts. Pas wanneer alles duidelijk is, beginnen we aan het behandeltraject zelf. Zo weet u precies wat u van de behandeling kunt verwachten!
Voordat de implantaten voor de all on six techniek geplaatst kunnen worden, moeten bestaande tanden en kiezen worden getrokken. Op deze plek komt straks immers uw nieuwe prothese!  Om de implantaten op de juiste plek te kunnen plaatsen maken wij vooraf digitale scans. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde computertechnieken, om een optimaal eindresultaat te kunnen garanderen.

Tijdens de volgende fase worden de implantaten geplaatst. Na afloop worden er opnieuw digitale scans gemaakt om te controleren of de implantaten op de juiste plek en in de juiste stand staan. Voordat we uw definitieve prothese op de implantaten kunnen bevestigen, zal uw gebit zes tot twaalf weken moeten genezen. Om deze periode te overbruggen plaatsen we eerst een tijdelijke prothese op de implantaten.

all on six

Voluit lachen met de all on six methode

All on 6

All on 6 geeft u een mooie lach

All on six

All on six geeft u zelfvertrouwen

Het gebruik van de all on six methodiek

Niet voor iedereen is de all on 6 methodiek geschikt. Zo is het allereerst een vereiste dat uw tandvlees en het kaakbot in een goede conditie verkeren en vitaal zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan zouden de implantaten niet voldoende houvast hebben. De gebitsprothese kan hierdoor gaan schuiven, wat u wilt voorkomen. Tijdens het intakegesprek zullen onze tandtechniekers de huidige staat van uw gebit beoordelen, om te kijken of het gebruik van de all on six methodiek voor u interessant kan zijn.

Het gebruik van de all on 6 techniek wordt aangeraden bij mensen die meerdere tanden en/of kiezen missen. Ook wanneer er meerdere tanden getrokken moeten worden, bijvoorbeeld doordat de tanden slecht onderhouden zijn, kan het gebruik van deze methodiek aan te raden zijn. Voor het plaatsen van de gebitsprothese wordt nauwelijks gebruik gemaakt van kunststof. Daarbij zit de gebitsprothese uiterst stevig in uw gebit. Dit kan als een zeer groot voordeel worden beschouwd.

Kosten voor een all on six behandeling

Het is vanzelfsprekend sterk van de staat van uw gebit afhankelijk, hoe hoog de kosten voor een all on six behandeling zullen zijn. Ook uw persoonlijke wensen spelen hier een rol in. Het is aan te raden om vooraf een adviesgesprek aan te vragen met onze tandtechniekers, zodat u een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden die u heeft en de kosten die dit met zich meebrengt. Wij stellen graag een persoonlijke offerte voor u op!

Bovenal biedt een “all on six”-behandeling de mogelijkheid om uw gebit te herstellen voor de lange termijn. Een dergelijke prothese zit vaak veel steviger dan een compleet kunstgebit, waardoor de “all on six”-methodiek vaak de voorkeur geniet!

Beste kwaliteit

Scherpe prijs

30 jaar ervaring

Beste kwaliteit Scherpe prijs 30 jaar ervaring