040-2216666 040-2216666 info@kronen-vink-dental.nl
Specialist in tandheelkunde 122 patiënten geven ons een 9.2
Kliniekenpaginas-template
Kliniekenpaginas-template
 • Gespecialiseerde implantologiepraktijk
 • Ongekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Gespecialiseerd in alle soorten implantaten
 • Geen wachtlijst
 • Modernste technieken
 • 5 jaar garantie

Kroon op implantaat

U bent bij ons aan het juiste adres voor kronen op implantaten, of implantaten voor uw gebit. Onze implantoloog heeft ruim 30 jaar ervaring. Wij garanderen u de hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

 • Gespecialiseerde implantologiepraktijk
 • Ongekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Gespecialiseerd in alle soorten implantaten
 • Geen wachtlijst
 • Modernste technieken
 • 5 jaar garantie

U bent bij ons aan het juiste adres voor kronen op implantaten, of implantaten voor uw gebit. Onze implantoloog heeft ruim 30 jaar ervaring. Wij garanderen u de hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Vraag nu een passende offerte aan of kom naar de implantologiepraktijk voor een intake gesprek!

Vraag nu een passende offerte aan of kom naar de implantologiepraktijk voor een intake gesprek!

Kroon op implantaat, wat zijn de kosten?

Voordat aan de behandeling wordt begonnen zal er eerst een machtiging worden aangevraagd bij uw zorgverzekeraar. De implantoloog maakt een begroting van de kosten en vraagt hiervoor de machtiging aan. Zo weet u precies wat uw nieuwe kroon op implantaat gaat kosten. Voor een volledig overzicht van onze prijzen voor implantaten kunt u ook de prijslijst raadplegen.

Wanneer krijgt u een kroon op implantaat?

Een kroon op implantaat: als uw eigen element geheel verloren is gegaan en ook de wortel van dit element ontbreekt dan kan er een implantaat geplaatst worden. Dit implantaat kunt u zien als een kunstwortel. Op het gedeelte dat boven de kaak uitsteekt wordt dan de kroon vastgezet.

Tarieven voor implantaten

Bij Vink Dental is alles mogelijk, en dat tegen een zeer scherp tarief. Al onze prijzen zijn all in prijzen. Dus u weet precies wat u kwijt bent voor uw implantaten.

Implantaat Prijs
Kroon op bestaand implantaat € 969,- ALL IN
1e kroon op implantaat inclusief implantologie € 1969,- ALL IN

Informatie aanvragen


Kroon op implantaat

Kroon op implantaat

fig. 1, Kroon op implantaat

Vervaardiging van kronen op implantaten

Wat is een implantaat?

Een implantaat kunt u zien als kunstwortel, het is een titanium schroef die in het kaakbot wordt gezet. Het bot hecht zich in enkele maanden aan het titanium. Het resultaat is sterk, duurzaam, zeer natuurgetrouw en voelt volkomen normaal aan. Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of kunstgebit. Het plaatsen van een implantaat is een pijnloze behandeling.

Implantaten, hoe lang gaat ze mee?

Vink Dental heeft de ervaring dat implantaten voor de patiënt een groot succes zijn. Het lijkt of u uw eigen tanden en kiezen weer heeft. U kunt tientallen jaren plezier hebben van uw implantaten. Voorwaarde is wel dat u dagelijks poetst en regelmatig op controle komt. Er moet voorkomen worden dat er tandplak ontstaat want dit kan ontstoken tandvlees veroorzaken.

Voordelen van een implantaat

Een implantaat kent vele voordelen. Omdat het implantaat gemaakt is van titanium zal het lichaam het implantaat niet afstoten. De kroon op een implantaat biedt net zoveel kracht en sterkte als uw natuurlijke tanden. Uw kaak zal niet slinken (in hoogte en dikte afnemen) en uw kaak behoudt zijn eigen contour. Dit zal er dan ook voor zorgen dat het aangezicht niet veranderd het geeft u dus zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

De kroon op implantaten kan het gebit herstellen en de functionaliteit ervan teruggeven. Ook wanneer uw tand of kies sterk verkleurd of misvormd is, zal een kroon het aanzien van het gebit verbeteren.

Wat is het verschil tussen een gewone kroon en een kroon op implantaten?

Bij een traditionele behandeling wordt een porseleinen kroon over een eigen tand vastgelijmd. De afgebroken tand of kies waar de kroon overheen komt, wordt eerst beslepen. Dit zorgt voor een goede pasvorm voor de porseleinen kroon. De kroon wordt vervolgens vastgelijmd op de beslepen tand. Bij een kroon op een implantaat wordt de kroon op een implantaat die vastgegroeid is in het kaakbot vastgeschroefd. De natuurlijke wortel is vervangen door een kunstwortel, het implantaat. Het plaatsen van een implantaat is geen grote ingreep, en is dan ook volledig pijnloos.

Beste kwaliteit

Scherpe prijs

30 jaar ervaring

Beste kwaliteit Scherpe prijs 30 jaar ervaring