040-2216666 040-2216666 info@kronen-vink-dental.nl
Specialist in tandheelkunde 122 patiënten geven ons een 9.2
Kliniekenpaginas-template
Kliniekenpaginas-template
 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • Géén wachtlijst

Een goed kunstgebit

Natuurlijk is de kwaliteit van het kunstgebit essentieel, want zowel functioneel als esthetisch moet het aan alle wensen en eisen voldoen. Een nieuw kunstgebit brengt echter kosten met zich mee. De kosten voor een kunstgebit worden meestal door uw zorgverzekeraar vergoed.

 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • Géén wachtlijst

Natuurlijk is de kwaliteit van het kunstgebit essentieel, want zowel functioneel als esthetisch moet het aan alle wensen en eisen voldoen. Een nieuw kunstgebit brengt echter kosten met zich mee.

De kosten voor een kunstgebit worden meestal door uw zorgverzekeraar vergoed. Bij Vink Dental zorgen we voor transparantie in de prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen na de behandeling!

Bij Vink Dental zorgen we voor transparantie in de prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen na de behandeling!

Wat kost een kunstgebit bij Vink Dental?

Hoeveel kost een kunstgebit? Het is een veelgestelde vraag, waarbij het belangrijk is te weten dat u de volledige kosten meestal krijgt vergoed van uw zorgverzekeraar. Bij Vink Dental combineren we topkwaliteit en optimale zorgverlening met een scherp tarief. Over de kosten voor uw kunstgebit hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Tarieven voor kunstgebitten

Bij Vink Dental is alles mogelijk, en dat tegen een zeer scherp tarief. Al onze prijzen zijn all in prijzen. Dus u weet precies wat u kwijt bent voor uw kunstgebit.

Volledig kunstgebit Zeer ruime vergoeding vanuit de basisverzekering
Kunstgebit bovenkaak Zeer ruime vergoeding vanuit de basisverzekering
Kunstgebit onderkaak Zeer ruime vergoeding vanuit de basisverzekering
Kunstgebit op implantaten Er wordt 92% vergoed uit de verzekering
Frameprothese
Frameprothese 1 t/m 4 elementen € 806,-
Frameprothese 5 t/m 13 elementen € 990,-

Informatie aanvragen


Kosten kunstgebit

kronen

Wat voor kunstgebit heeft u nodig?

Een andere vraag die veelvuldig gesteld wordt, is wat voor kunstgebit in uw situatie het meest geschikt is. Een volledige tandprothese behoort tot de mogelijkheden. Bij Vink Dental kunnen we een kunstgebit volledig op maat voor u vervaardigen. Voordeel is ook dat de zorgverzekeraar de kosten van het kunstgebit vaak volledig voor haar rekening neemt. Ook een klikgebit is een optie. Dit is een overkappingsprothese die over de kaak wordt geplaatst, door deze vast te klikken aan implantaten. Bij Vink Dental wordt tijdens het intakegesprek en onderzoek bekeken wat de mogelijkheden zijn. Dat wordt vervolgens in kaart gebracht in het behandelplan. Heeft u vragen over de vergoeding van de verzekeraar of wilt u kijken wat voor u de mogelijkheden zijn van een gebitsprothese? Welkom bij Vink Dental!

Dé specialist voor uw kunstgebit

Vink Dental is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Een kunstgebit van hoogwaardige kwaliteit vervaardigen onze experts graag voor u. De zorgverzekeraar zorgt veelal voor volledige vergoeding, waardoor u zorgeloos op weg kunt naar een mooi (kunst)gebit! Wilt u een klikgebit laten plaatsen op implantaten, dan kan dat al voor € 125,- per kaak. Wilt u de mogelijkheden verkennen? Een intakegesprek aanvragen, dat doet u nu snel en eenvoudig bij Vink Dental!

Ons hoofdkantoor

Beste kwaliteit

Scherpe prijs

30 jaar ervaring

Beste kwaliteit Scherpe prijs 30 jaar ervaring