040-2216666 info@kronen-vink-dental.nl
Specialist in tandheelkunde 754 patiënten beoordeelden ons met 10

 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • U kunt bij ons terecht
  zonder doorverwijzing

All on four – een blijvende, vaste constructie op basis van vier implantaten

Iedereen wil graag een goed gebit met mooie en sterke tanden en kiezen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Soms is de stand van de tanden en kiezen niet correct, is de gezondheid achteruit gegaan door tandbederf en missen er al enkele of meerdere tanden en kiezen. Kortom, er kunnen verschillende redenen waarom de huidige staat van het gebit niet meer aansluit op uw wensen en voorkeuren. De stap naar een kunstgebit is echter lang niet altijd noodzakelijk. All on four is een zeer goed, esthetisch hoogwaardig alternatief voor een kunstgebit.

Bij all on four wordt een vaste brug op vier implantaten in de kaak vastgezet. Het voelt alsof u uw eigen tanden en kiezen terugheeft, met de mooie, correcte glimlach die u altijd gewenst hebt!

 • Vergoeding verzekering
 • Beste kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Nederlands product
 • 30 jaar ervaring
 • Géén wachtlijst
Wie droomt niet van een fraai gebit met mooie witgekleurde- en rechte tanden? Helaas blijkt dit niet voor iedereen vanzelfsprekend te zijn. Cliënten kunnen te maken hebben met scheefstaande tanden, tanden met een ernstige gele aanslag, of ontbrekende tanden en kiezen. In dit geval kan het gebruik van een all on four gebitsprothese de oplossing voor u zijn! Datzelfde geldt voor mensen met een slecht onderhouden gebit.

Een gebitsprothese komt in verschillende vormen voor, waarbij een kunstgebit de meest bekende gebitsprothese is. Met de all on 4 techniek is het mogelijk om u uw stralende glimlach terug te geven, zonder dat u verplicht wordt om een kunstgebit te nemen.

In het geval van de all on four methodiek maken we gebruik van een vaste brug (of prothese), die op vier implantaten geplaatst wordt. Deze implantaten zitten in uw onder- en/of bovenkaak, afhankelijk van uw situatie. Vervolgens kan het bovenwerk, de tanden en kiezen, op de implantaten worden bevestigd. Hier heeft u jaren plezier van!

Naast de mogelijkheid om een all on 4 techniek te gebruiken, kunt u ook voor de all on six methodiek kiezen. Hierbij wordt het bovenwerk op zes in plaats van vier implantaten bevestigd. Het is van de staat van uw gebit afhankelijk, welke methodiek het meest geschikt voor u is.

Door het gebruik van implantaten zit de constructie (de brug) zeer goed vast in de mond en wordt er nauwelijks gebruik gemaakt van kunststof. Hierdoor voelt het zeer natuurlijk aan en zit de brug zeer goed vast in de mond. Op deze manier gaat de brug niet bewegen in de mond, in tegenstelling tot een regulier kunstgebit. Zo voelt het door de combinatie van het feit dat all on four zeer goed vast zit én het prettige draagcomfort alsof u uw eigen tanden en kiezen weer terugheeft, mét de mooie lach die altijd al hebt willen hebben. Mensen zien het verschil niet!

Naast all on four is all on six een vaak toegepaste techniek. All on six is vergelijkbaar met all on four, maar hierbij worden zes implantaten gebruikt in plaats van vier. Het is van verschillende factoren afhankelijk welke methode voor u het meest geschikt is. De specialist – de tandarts-implantoloog – beoordeelt aan de hand van een specialistisch consult de huidige situatie en geeft op basis daarvan een uitgebreid advies op maat.

De voordelen van all on four – een vast, blijvend gebit

All on 4 biedt veel voordelen ten opzichte van een standaard kunst- of klikgebit. Een greep uit de voordelen voor de drager:

 • Het gebruik van een gehemelteplaat wordt overbodig, dit komt het draagcomfort zeer ten goede.
 • Doordat het bovenwerk op implantaten wordt vastgezet gaat de constructie niet los zitten tijdens het eten of praten.
 • U kunt alles eten, all on 4 geeft volledige functionaliteit en kauwvermogen.
 • Er wordt nauwelijks kunststof gebruikt. In combinatie met het zeer hoogwaardige porselein van het bovenwerk voelt het alsof u uw eigen tanden en kiezen terugheeft.
 • Door het gebruik van implantaten blijft het kaakbot gezond en volledig intact.
 • Met all on 4 kiest u voor een zeer oplossing voor de langere termijn. Uit onderzoek blijkt dat het oplossing op basis van een vaste constructie op lange termijn bijdraagt aan een aanzienlijk betere kwaliteit van leven.
 • All on 4 is een beproefd concept met een zeer hoge slagingskans, wereldwijd gingen duizenden patiënten u voor.

Tarieven voor all on four

Bij Vink Dental is alles mogelijk, en dat tegen een zeer scherp tarief. U weet vooraf precies wat u kwijt bent voor uw all on four prothese.

Bekijk alle tarieven


Wanneer is all on four een goede oplossing?

Het all on four concept kan in verschillende situaties een zeer goede oplossing zijn. Het is een ideale oplossing voor mensen die al een kunstgebit of klikgebit dragen, mensen die meerdere tanden en/of kiezen missen of mensen waarbij vele tanden en kiezen niet meer houdbaar zijn door bijvoorbeeld ernstig tandbederf. Voor mensen die slechts één of enkele tanden of kiezen missen en verder beschikken over een gezond gebit is all on 4 geen geschikte oplossing. Voor deze situaties zijn oplossingen op basis van kronen en/of bruggen veel geschikter.

Maar ook als u wel aan de profielschets voldoet is all on four niet altijd een geschikte oplossing. Dit hangt onder andere af van de dikte en de staat van het kaakbot en de algehele mondgezondheid. Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor all on four is een specialistisch consult van de tandarts-implantoloog nodig. Hij gaat met u in gesprek en inventariseert uw situatie. Op basis van dit consult wordt een persoonlijk advies uitgebracht.

Doordat de prothese op implantaten bevestigd wordt, is de kans dat de brug gaat bewegen nihil. De implantaten houden de prothese namelijk zeer stevig op zijn plek. Dit zorgt voor een goed draagcomfort, zelfvertrouwen en dat mensen het niet zullen onderscheiden van echte tanden en kiezen.

all on four

Voluit lachen met de all on four methode

All on 4

All on 4 geeft u een mooie lach

All on four

All on four geeft u zelfvertrouwen

Grote kans van slagen bij behandelingen

Een groot voordeel van all on four is dat het een zeer goed en volledig beproefd concept is. Uit de resultaten van tienduizenden cliënten wereldwijd blijkt dat de behandeling met deze methodiek in 97,8% van de gevallen succesvol verloopt. Veel andere esthetische tandheelkundige behandelingen hebben een aanzienlijk lager slagingspercentage door de complexiteit van de behandelingen.

In het uitzonderlijke geval dat een implantaat niet direct goed geplaatst wordt of niet wordt opgenomen door uw kaakbot, kan deze heel eenvoudig verwijderd en opnieuw geplaatst worden. Vanzelfsprekend zal het nieuwe implantaat in dit geval kosteloos door ons worden vervangen.

All on four – hoe verloopt het behandeltraject?

Voordat we de implantaten voor de gebitsprothese kunnen plaatsen, maken we een aantal digitale scans van uw gebit. Hierbij gebruiken we de meest geavanceerde computertechnieken om een optimaal eindresultaat te kunnen waarborgen. Daarbij draagt het bij aan de precisie voor het plaatsen van de implantaten waarmee beschadigingen aan uw mondweefsel wordt voorkomen. De digitale scans helpen onze tandarts-implantoloog bij het bepalen van de meest geschikte plaats voor de implantaten.

Nadat wij de ideale plek voor de implantaten bepaald hebben krijgt u de mogelijkheid om uw persoonlijke voorkeuren kenbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan de kleurtint van uw nieuwe tanden, de grootte, enzovoorts. Uiteraard adviseren we u vanuit onze ruime kennis en ervaring. Zo sluit de all on 4 oplossing naadloos aan op uw wensen.

Het afronden van de planningsfase vormt het begin van de behandelingsfase. Hierbij zullen eerst de eventueel aanwezige tanden en kiezen moeten worden getrokken. Vervolgens worden de implantaten geplaatst, waarop de brug in de laatste fase van de behandeling wordt vastgezet. Nadat de implantaten zijn geplaatst worden er opnieuw foto’s genomen om te beoordelen of deze op de exact juiste plaats en hoek staan. Na het plaatsen van de implantaten moet het kaakbot en de wondjes genezen, herstellen en moeten de implantaten hechten aan het kaakbot. Dit duurt ongeveer een tot twee maanden, maar is per patiënt anders. Onze specialisten geven u een goede indicatie van de te verwachten herstelperiode.

In tussentijd wordt er een tijdelijke brug van kunststof op de implantaten geplaatst. Dit zorgt ervoor dat u gewoon alles kunt eten en drinken en niet hoeft in te leveren op functionaliteit en esthetiek. Nadat het kaakbot is hersteld en de implantaten goed zijn opgenomen door de kaak is het tijd om de definitieve brug te plaatsen. De definitieve brug is gemaakt van zeer hoogwaardig porselein en is niet te onderscheiden van eigen tanden en kiezen, zowel wat betreft gevoel als uitstraling. De porseleinen brug wordt op de implantaten vastgeschroefd, zodat deze zeer goed vast zit. Nu bekijken onze specialisten of de brug goed aansluit, kunt u aangeven of alles goed voelt en voeren we de laatste kleine aanpassingen door. We zijn pas klaar als u volledig tevreden naar buiten gaat!

Nadat de behandeling is afgerond is het onderhoud van uw nieuwe, vaste gebit in principe identiek aan het onderhoud van eigen tanden en kiezen. U komt eenmaal per halfjaar op controle voor het reinigen van het gebit en het checken op onjuistheden.

All on four – de kosten

All on four is een zeer hoogwaardige oplossing op basis van de nieuwste technieken en meest kwalitatieve materialen. Het behandeltraject is intensief en complex. Dat maakt het dat all on four een initiële investering vergt die hoger is dan bij bijvoorbeeld een regulier kunstgebit of klikgebit. Maar op deze manier investeert u in uw gezondheid en kwaliteit van leven. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vaste constructies op basis van implantaten op lange termijn aanzienlijk bijdraagt aan de kwaliteit van leven voor de drager.

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de huidige staat van de mondgezondheid en de specifieke wensen van de patiënt. Daarom kunnen we zonder een goed beeld van de patiënt en de inventarisatie door de tandarts-implantoloog op voorhand geen exacte prijzen afgeven. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of het inplannen van een consult. Op basis daarvan geven we u een vrijblijvende persoonlijke offerte.

 

Beste kwaliteit

Scherpe prijs

30 jaar ervaring

Beste kwaliteit Scherpe prijs 30 jaar ervaring

Wij gebruiken cookies om u de beste beleving te geven. Door op "Accepteer Cookies" te klikken, geeft u ons toestemming deze cookies te gebruiken. Lees meer op de privacypagina. Privacy

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten