040-2216666 info@kronen-vink-dental.nl
Specialist in tandheelkunde 754 patiënten beoordeelden ons met 10

 • Gegarandeerd de mooiste facings!
 • Ongekende prijs – kwaliteitsverhouding
 • Nieuwste technieken
 • 30 jaar ervaring
 • Gespecialiseerd team voor facings
 • Zowel composiet als porseleinen facings

Specialist in het maken van esthetische facings.

Wij maken facings van topkwaliteit. Onze tandarts is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Dus ook gespecialiseerd in het maken van facings, zowel van composiet als van porselein.

 • Gegarandeerd de mooiste facings!
 • Ongekende prijs - kwaliteitsverhouding
 • Nieuwste technieken
 • 30 jaar ervaring
 • Gespecialiseerd team voor facings
 • Zowel composiet als porseleinen facings

Het is ons streven om facings te maken van topkwaliteit. Onze tandarts is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Dus ook gespecialiseerd in het maken van facings, zowel van composiet als van porselein.

Wilt u de perfecte facing, dan moet u zeker een afspraak maken bij Vink Dental. Wij bieden u het complete pakket.

Wilt u de perfecte facing, dan moet u zeker een afspraak maken bij Vink Dental. Wij bieden u het complete pakket.

Vink dental biedt vijf jaar garantie op alle facings!

Alles is mogelijk bij de klinieken van Vink dental en dat uiteraard tegen een zeer scherp tarief. Voor een overzicht van al onze prijzen kunt u ook onze prijslijst raadplegen. U ziet hieronder wat de facings kosten.

Wilt u facings laten plaatsen op uw tanden, dan begint u met het maken van een afspraak via de site of telefonisch. Het is van groot belang dat er eerst bekeken wordt of uw gebit geschikt is voor het plaatsen van facings. Onze tandarts stelt met u een behandelplan op zodat u weet wat er gaat gebeuren en wat de kosten zullen zijn. Daarna worden er gebitsafdrukken gemaakt van de situatie zoals die nu is en gaat de tandarts de tanden prepareren waar en indien nodig. Na het nemen van de afdrukken wordt begonnen met de vervardiging. Na een bepaalde periode, wanneer de facings voor uw tanden gereed zijn, komt u terug voor het laten plaatsen.

Tarieven voor facings

Bij Vink Dental is alles mogelijk, en dat tegen een zeer scherp tarief. U weet precies wat u kwijt bent voor uw porseleinen facings of composiet facings.

Facings
Porseleinen facing € 557,- per tand
Schildje van composiet € 143,- per tand

Specialist in het maken van esthetische facings.

facings

Facings voor een mooi gebit

facings

Facings geven een prachtig resultaat

Facings

Met facings heeft u weer een mooie lach.

Wat kost een facing bij ons?

De kosten van onze facings zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zoals hoeveel facings u wilt en welk materiaal u wilt. Waar u zeker van kunt zijn is dat het resultaat exact zo is als u wilt!

Vergoeding door de verzekering.

Afhankelijk van welke ziektekostenverzekeraar u heeft en welk pakket u heeft afgesloten is het mogelijk dat u een vergoeding ontvangt voor het laten plaatsen van facings. Het is altijd de moeite waard om hiervoor bij uw verzekering te informeren.

Hoe worden onze facings gemaakt?

De basis wordt digitaal met behulp van de computer ontworpen. Het ontwerp wordt met behulp van een geautomatiseerde machine gefreesd. Dit is de waarborg voor een perfecte pasvorm. Deze basis wordt handmatig, dus ambachtelijk, opgebakken door onze porseleintechnicus. Iedere facing krijgt daardoor de perfecte vorm en kleur. Uiteraard zorgen we ervoor dat de tanden exact zo worden als u ze wilt hebben!

Facings bij Vink Dental

gebit voor plaatsen facings

Gebit voordat er facings werden geplaatst.

Gebit na het plaatsen van facings

Gebit na het plaatsen van facings

Wanneer kunt u kiezen voor facings.

Een facing is een heel dun schildje van keramiek of composiet dat op de tanden wordt geplakt. Ze worden steeds vaker toegepast bij tanden die niet mooi van vorm of van kleur zijn. Als uw gebit te slecht is om ze te kunnen plaatsen kun u ook bij ons terecht voor gebitsrenovatie, of een nieuw kunstgebit. We hebben meerdere vestigingen.

Waar wordt een facing van gemaakt?

Een facing kan bestaan uit een zirkonium basis die met porselein wordt opgebakken in de correcte vorm en kleur. Maar het is ook mogelijk om ze te maken van composiet, dit is een soort kunststof. U kunt bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Het reinigen van de facings.

De facings worden op uw eigen elementen geplaatst en daarom is het van belang om uw mond regelmatig, dus dagelijks goed te reinigen. Er moet voorkomen worden dat er tandplak ontstaat want dit kan ontstoken tandvlees veroorzaken. Naast tandenpoetsen kunt u uw gebit reinigen met tandstokers of flosdraad. U krijgt van ons een uitgebreide poetsinstructie. Daarnaast is het belangrijk dat u uw gebit regelmatig laat controleren.

Levensduur van een facing.

Facings kunnen een zeer lange levensduur hebben, u heeft er jaren plezier van. Soms wel 15 jaar of langer. Voorwaarde voor deze lange levensduur is wel dat u uw gebit goed verzorgt, dat wil zeggen dagelijks goed reinigen.

Beste kwaliteit

Scherpe prijs

30 jaar ervaring

Beste kwaliteit Scherpe prijs 30 jaar ervaring