040-2216666 info@kronen-vink-dental.nl
Specialist in tandheelkunde 754 patiënten beoordeelden ons met 10

 • Gegarandeerd de mooiste facings!
 • Ongekende prijs – kwaliteitsverhouding
 • Nieuwste technieken
 • 30 jaar ervaring
 • Gespecialiseerd team voor facings
 • Zowel composiet als porseleinen facings

Composiet facings

U kunt dan ook uitstekend bij ons terecht voor het maken van composiet facings. Het is ons streven om composiet facings te maken van topkwaliteit. En dit voor een voordelige prijs. Het resultaat dat u kunt verwachten van composiet facings is niet te vergelijken met het resultaat dat u kunt verwachten met porseleinen facings. Composiet facings gaan veel minder lang mee dan porseleinen facings. Een composiet facing verkleurt eerder en gaat maximaal ongeveer 5 jaar

 • Gegarandeerd de mooiste facings!
 • Ongekende prijs - kwaliteitsverhouding
 • Nieuwste technieken
 • 30 jaar ervaring
 • Gespecialiseerd team voor facings
 • Zowel composiet als porseleinen facings
U kunt dan ook uitstekend bij ons terecht voor het maken van composiet facings. Het is ons streven om composiet facings te maken van topkwaliteit. En dit voor een voordelige prijs. Het resultaat dat u kunt verwachten van composiet facings is niet te vergelijken met het resultaat dat u kunt verwachten met porseleinen facings.

Composiet facings gaan veel minder lang mee dan porseleinen facings. Een composiet facing verkleurt eerder en gaat maximaal ongeveer 5 jaar mee voordat deze vervangen moet worden. Porseleinen facings verkleuren totaal niet en gaan vaak wel 20 jaar of langer mee.

Onze specialisten maken gebruik van de nieuwste technieken om facings vorm te geven en een natuurlijke uitstraling te creëren. Wilt u ook beschikken over een mooi gebit en een natuurlijke, stralende lach, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze tandheelkundig specialisten.

mee voordat deze vervangen moet worden. Porseleinen facings verkleuren totaal niet en gaan vaak wel 20 jaar of langer mee. Onze specialisten maken gebruik van de nieuwste technieken om facings vorm te geven en een natuurlijke uitstraling te creëren. Wilt u ook beschikken over een mooi gebit en een natuurlijke, stralende lach, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan met een van onze tandheelkundig specialisten.

Een composiet facing plaatsen

Een composiet facing laten plaatsen over uw eigen tanden heeft zo zijn voordelen. Door het plakken van dunne schildjes op de tanden, kunnen spleetjes worden weggewerkt, worden afgebroken hoekjes onzichtbaar gemaakt en verdwijnen verkleurde tanden uit beeld. Facings van composiet zijn een mooie oplossing, maar als u facings wilt die haast niet te onderscheiden van uw eigen tanden of kiezen, dan zijn porseleinen facings de betere keus. Een facing van composiet heeft zo zijn verschillen met een facing van porselein:

 • Facings van composite zijn relatief goedkoop en in één zitting te plaatsen. Niet alleen bent u voor weinig geld klaar, ook hoeft u niet meer terug te komen voor een nieuwe sessie.
 • Voor het plaatsen van composiet facings hoeft er weinig tot niets van de tand afgeslepen te worden.

Tarieven voor facings

Bij Vink Dental is alles mogelijk, en dat tegen een zeer scherp tarief. Al onze prijzen zijn all in prijzen. Dus u weet precies wat u kwijt bent voor uw facings.

Facings
Porseleinen facing € 557,- per tand
Schildje van composiet € 143,- per tand

Composiet facings

Composiet facings

Facings maken uw gebit als nieuw

composiet facings

Composiet facings

Composietfacings

Composietfacings voor een mooie lach

De procedure voor composiet facings

Wilt u composiet facings laten zetten, dan begint u met het maken van een intakegesprek bij Vink Dental. Tijdens dit geheel vrijblijvende gesprek worden de mogelijkheden met u doorgenomen en wordt er gekeken of uw gebit geschikt is voor het plaatsen van facings. Onze tandarts stelt een behandelplan op en geeft u tevens inzicht in de kosten. Indien akkoord, wordt de juiste kleur uitgekozen en worden de facings gezet.

Composiet facings bij Vink Dental

Voordelig composiet facings plaatsen

Het laten plaatsen van composiet facings is erg laagdrempelig. Zo kunt u al een composiet facing laten plaatsen voor € 143,-. Afhankelijk van welke verzekeraar u heeft en welk pakket u heeft afgesloten, is het mogelijk dat u een deel van de behandeling vergoed krijgt. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit even te controleren bij uw verzekering. Wilt u ook uw gebit verbeteren, kies dan voor het laten plaatsen van composiet facings door Vink Dental.
Als u echt een stralend gebit en een natuurlijke uitstraling wilt, kijk dan ook eens naar de porseleinen facings.

Vraag nu een intakegesprek aan met een van onze professionals!

Beste kwaliteit

Scherpe prijs

30 jaar ervaring

Beste kwaliteit Scherpe prijs 30 jaar ervaring