040-2216666 info@kronen-vink-dental.nl
Specialist in tandheelkunde 754 patiënten beoordeelden ons met 10

Vink Dental Maastricht

Vink Dental Maastricht

Churchilllaan 57
6226 CT Maastricht

Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 tot 17.30
(telefonisch tot 17.30).
Za 09.00 tot 13.00 (Alleen locatie Waalre)

 • Eigen Laboratorium
 • Angstcoach aanwezig
 • U kunt bij ons terecht
  zonder doorverwijzing
 • Implantologie

Vink Dental – Specialist in esthetische tandheelkunde in Maastricht

Een stralende glimlach is uiteraard wat iedereen graag wil. Als specialist in esthetische tandheelkunde in Maastricht helpen we u daarbij. De oplossing die door ons wordt gerealiseerd wordt altijd bepaald op basis van uw persoonlijke wensen en de huidige staat van uw gebit.

Op deze manier sluit het eindresultaat perfect aan op uw verwachtingen. Bent u op zoek naar een echte expert op het vlak van esthetische tandheelkunde in Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het grote voordeel van Vink Dental is dat we alle esthetisch tandheelkundige specialismen onder één dak

Vink Dental Maastricht

Churchilllaan 57
6226 CT Maastricht

Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 tot 17.30
(telefonisch tot 17.30).
Za 09.00 tot 13.00 (Alleen locatie Waalre)


 

 • Eigen Laboratorium
 • Angstcoach aanwezig
 • Géén wachtlijst
 • Implantologie

Een stralende glimlach is uiteraard wat iedereen graag wil. Als specialist in esthetische tandheelkunde in Maastricht helpen we u daarbij. De oplossing die door ons wordt gerealiseerd wordt altijd bepaald op basis van uw persoonlijke wensen en de huidige staat van uw gebit. Op deze manier sluit het eindresultaat perfect aan op uw verwachtingen. Bent u op zoek naar een echte expert op het vlak van esthetische tandheelkunde in Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het grote voordeel van Vink Dental is dat we alle esthetisch tandheelkundige specialismen onder één dak combineren. Dit betekent voor u een belangrijk, praktisch voordeel. Zo hoeft u niet meerdere afspraken te maken met verschillende specialisten en bovendien is het ook nog eens zo dat we een snelle service van topkwaliteit kunnen garanderen. Veel mensen vinden hun tanden niet langer mooi, maar zijn bang om er iets aan te doen. Dat is niet de juiste keuze, want op deze manier ondermijnt u uw gezondheid en zelfvertrouwen. Door te kiezen voor Vink Dental, uw specialist in esthetische tandheelkunde in Maastricht krijgt u weer die prachtige glimlach terug!

combineren. Dit betekent voor u een belangrijk, praktisch voordeel. Zo hoeft u niet meerdere afspraken te maken met verschillende specialisten en bovendien is het ook nog eens zo dat we een snelle service van topkwaliteit kunnen garanderen.

Veel mensen vinden hun tanden niet langer mooi, maar zijn bang om er iets aan te doen. Dat is niet de juiste keuze, want op deze manier ondermijnt u uw gezondheid en zelfvertrouwen. Door te kiezen voor Vink Dental, uw specialist in esthetische tandheelkunde in Maastricht krijgt u weer die prachtige glimlach terug!

Onze professionals – specialisten in esthetische tandheelkunde in Maastricht

Peter

Peter

Tandarts

 

Veronique

Veronique

Mondhygiëniste

 

Annelot

Annelot

Preventie assistente

 

Yannic

Yannic

Tandarts

 

Linda

Linda

Balie assistente

 

Marlies

Marlies

Praktijkmanager/ Angstcoach

Dennis

Dennis

Mondhygiënist

 

Irene

Irene

Preventie assistente

 

Suzanne

Suzanne

Tandarts assistente

 

De voordelen van esthetische tandheelkunde in Maastricht door Vink Dental

Er zitten verschillende voordelen aan het kiezen voor Vink Dental in Maastricht:

 • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in esthetische tandheelkunde;
 • U vindt bij ons alle specialisten onder één dak, niet alleen de tandarts en de implantoloog, maar ook de tandtechnische professionals;
 • Uw volledige behandeling gebeurt bij één praktijk;
 • Wij bieden onze patiënten de meest persoonlijke service tegen de beste kwaliteit;
 • Er is een eigen tandtechnisch laboratorium beschikbaar in onze praktijk;
 • Wij combineren op meesterlijke wijze esthetiek met een uitstekende mondgezondheid;

Vink Dental – Esthetische tandheelkunde in Maastricht

Wanneer u een bezoekje brengt aan onze ultramoderne praktijk in Maastricht maakt u kennis met een ervaren team van specialisten en professionals. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring waardoor zij als geen ander geschikt zijn om u terug die mooie, stralende glimlach te geven waar u al die tijd al naar op zoek bent geweest. Bij Vink Dental voeren we het gehele behandeltraject zelfstandig uit. Doordat we het traject beheersen bieden we onze patiënten de best mogelijke esthetische tandheelkunde in Maastricht.

behandelkamer Vink Dental maastricht

wachtkamer Vink Dental Maastricht

Voor welke esthetische behandelingen bent u bij Vink Dental in Maastricht aan het juiste adres?

U kunt een beroep op ons doen voor nagenoeg alle esthetische tandheelkundige behandelingen. Het spreekt voor zich dat uw uiteindelijke keuze voor een bepaalde behandeling of een combinatie van behandelingen steeds afhankelijk is van de persoonlijke wensen en de huidige staat van uw algehele mondgezondheid. Als u kiest voor onze diensten bent u altijd verzekerd van uitgebreid advies. Dit vormt dan ook een standaard, belangrijk onderdeel van elke behandeling. Zoals aangegeven kunt u voor vrijwel alle behandelingen bij ons terecht, maar we onderscheiden in hoofdlijnen de volgende behandelingen.

 • Kronen en bruggen;
 • Implantaten;
 • Facings;
 • Orthodontie;
 • Tanden bleken;

 

De kronen en facings die door Vink Dental in Maastricht worden geplaatst vallen nauwelijks te onderscheiden van echte tanden en kiezen. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat kronen en facings op zo natuurlijk mogelijke wijze worden gemaakt. Zo sluiten ze niet alleen perfect aan op al uw wensen, daarnaast bieden ze u ook de glimlach van uw dromen!

Ook kiezen voor de beste kwaliteit esthetische tandheelkunde in Maastricht?

Elke persoon is natuurlijk anders. Dit betekent dat iedereen eigen, specifieke wensen en verwachtingen heeft. Omwille van deze reden wordt er door ons altijd voor gekozen om voorafgaand aan een behandeltraject eerst de actuele situatie te beoordelen. Bovendien gaan we ook uitgebreid met onze patiënten in gesprek. Tijdens het gesprek dat volgt wordt niet alleen de mondgezondheid geïnventariseerd, daarnaast wordt ook de huidige staat van het gebit nauwkeurig geëvalueerd. Bovendien wordt er concreet geluisterd naar de wensen van onze patiënten. Op basis van dit intakegesprek evenals de aangegeven wensen geven we vrijblijvend advies evenals een offerte.

Het doel van bovenstaande is om ervoor te zorgen dat het volledige behandeltraject duidelijk is voor u. Het gaat hierbij niet alleen om de verschillende soorten behandelingen die mogelijk zijn, maar ook om de procedures, de vereiste doorlooptijd evenals natuurlijk de kosten. Het is voor ons erg belangrijk dat onze patiënten precies weten waar ze aan toe zijn. Bent u ook overtuigd van de vele voordelen die zijn verbonden aan esthetische tandheelkunde in Maastricht door Vink Dental? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een intakegesprek!

Beste kwaliteit

Scherpe prijs

30 jaar ervaring

Beste kwaliteit Scherpe prijs 30 jaar ervaring